ROTARYS UNGDOMSUTBYTE
Rotarys program för ungdomar ger deltagarna minnen och kunskaper för livet. Genom dessa program kan unga människor få stipendier, resa på kulturella utbyten eller hjälpa ett samhälle genom att delta i ett serviceprojekt.

Kontakta distriktets RU ordförande, Eva Persson, Alingsås Nolhaga Rotaryklubb

ROTARYS ETTÅRSUTBYTE

Är du 15-17 år och vill vara utomlands ett helt år?

Många ungdomar väljer varje år att åka som utbytesstudent med Rotary och tillbringa ett helt år utomlands.
Som utbytesstudent bor du i familjer och går i motsvarande gymnasieskola. Du lär känna en ny kultur, får massor av nya vänner och lär dig ett språk. Din familj delar din erfarenhet genom att ta emot en utländsk utbytesstudent under samma tid som du är utomlands.
Möjligeheten är öppen för alla ungdomar i Sverige. Det är inget krav på medlemskap i Rotary.

Tag chansen till ett oförglömligt år!

Sista ansökningsdag är 15 oktober.
All information om ungdomsutbytet, ansökningshandlingar och hur du ansöker finns på hemsidan för Rotarys Ungdomsutbyte, RU

ROTARYS SOMMARUTBYTE

Språkresa med utbyte!

Rotarys sommarutbyte, för dig som är utåtriktad och flexibel, och vill åka till ett annat land under några sommarveckor.
Vi matchar ihop dig med en utbytesstudent i någon av våra utbytesländer. Ni bor lika länge hos varandras familjer. Du får genom värdfamiljen uppleva en ny kultur, träffa nya vänner och träna språk.
Sommarutbytena är öppna för alla i åldern 15-17 år. Det är inget krav på medlemskap i Rotary.

Ansökningstid 1 nov - 31 december.
Våga något nytt, sök till Rotarys Sommarutbyte