Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

ROTARY EN DEL AV SAMHÄLLET

Välkommen till Rotary Distrikt 2360
Vårt distrikt består av ett 60-tal Rotaryklubbar med cirka 3000 medlemmar runt om i Västsverige. Distriktet som leds av en styrelse, driver olika projekt inom bl.a. Rotary ungdom, Rotary Doctors, Rotary Friendship Excange och delar även ut projektbidrag från Rotary Foundation. Förutom detta är distriktet en sammanhållande organisation för klubbarna med ansvar för årligt guvernörsbesök hos alla klubbar, utbildning av inkommande klubbpresidenter, distriktets årsmöte samt den årliga distriktskonferensen

Välkommen att delta i vår trevliga organisation, som föreläsare, gäst eller medlem.

NYHETER

Vill du vara med och utveckla Rotary för framtiden?
Nu söker vi DIG som vill axla rollen som Distriktsguvernör i D2360 under verksamhetsåret 2022-2023.
Du kommer att få såväl lokal support inför ditt år av oss tidigare Distriktsguvernörer men också utbildning av Rotary International.

Välkommen med din ansökan till IPDG Christer Liljenberg, christer.liljenberg@if.se
senast den 20 augusti 2019.

Guiden "Att vara Rotarian"
Distriktets guide "Att vara Rotarian" är nu på väg ut till alla distriktets medlemmar. Våra assisterande guvernörer sköter distributionen till klubbarna. Foldern är tänkt att vara en liten modernare ersättare till rotaryinformationen i den gamla matrikeln.

Folder Rotary D2360 i pdf-format

Köp Rotaryhjulet i choklad!
Sprid världens bästa hjul till nära och kära, till kusiner, grannar och arbetskamrater.
Ge som gåva till föredragshållare eller vid födelsedagsuppvaktning. Det är bara fantasin som sätter stopp.
Allt överskott går till Rotarys mest angelägna projekt: End Polio Now.

Mer information om hur du beställer hittar du här >>

AKTUELLT I DISTRIKTET

Välgörenhetskonsert, 12 oktober

Barockakademin kommer tillbaka!
Den 12 oktober arrangerar Landvetter-Råda Rotaryklubb återigen en välgörenhetskonsert i samarbete med Barockakademin Göteborgs Symfoniker.
Intäkterna går oavkortat till Majblomman.

Boka din biljett på tickster.com
Biljettpris: 250 kr

DISTRIKTSKONFERENS, 19 oktober, kl 9-17
Högskolan Väst,
Gustava Melins gata 2, Trollhättan
Bankett, kl 19-
Scandic Swania,
Storgatan 47-49, 461 30 Trollhättan

Inbjudan >>
Anmäl dig här >>

ÅRSMÖTE, 20 oktober, Kl. 9-12
Programmet börjar med fika kl 9 följt av musik och därefter årsmötet.

Scandic Swania, Storgatan 47-49, 461 30 Trollhättan
Anmälan >>

ROTARY PÅ BÅTMÄSSAN
1-9 februari 2020