Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

ROTARY EN DEL AV SAMHÄLLET

Välkommen till Rotary Distrikt 2360
Vårt distrikt består av ett 60-tal Rotaryklubbar med cirka 3000 medlemmar runt om i Västsverige. Distriktet som leds av en styrelse, driver olika projekt inom bl.a. Rotary ungdom, Rotary Doctors, Rotary Friendship Excange och delar även ut projektbidrag från Rotary Foundation. Förutom detta är distriktet en sammanhållande organisation för klubbarna med ansvar för årligt guvernörsbesök hos alla klubbar, utbildning av inkommande klubbpresidenter, distriktets årsmöte samt den årliga distriktskonferensen

Välkommen att delta i vår trevliga organisation, som föreläsare, gäst eller medlem.

AKTUELLT

Extra information COVID-19

Löpande information från Rotary gällande COVID-19 >>>

Extra Månadsbrev från Guvernören inkl bilaga från RIP Mark Maloney & RIPE Holger Knaack

PETS 2020

Informationsmaterial och presentationer från PETS hittar ni under SUPPORT > Utbildningsmaterial

Bilder hittar ni under GALLERI

Årshjulet finns under KALENDER

PÅ GÅNG I DISTRIKTET

Vårutflykt till Norra Skärgården, 2 maj 2020
Båtmässan var framgångsrik ur många synvinklar, inte minst genom att rotarianer från olika klubbar samverkade och gav en känsla av att vi tillhör en stor familj. För att följa upp och fördjupa denna positiva upplevelse arrangerar nu Öckeröarna RK en Vårutflykt till Hönö.

Anmälan senast den 10 mars, se inbjudan i Pdf-format

Månadsbrev

Chokladhjulet

Köp Rotaryhjulet i choklad!
Sprid världens bästa hjul till nära och kära, till kusiner, grannar och arbetskamrater.
Ge som gåva till föredragshållare eller vid födelsedagsuppvaktning. Det är bara fantasin som sätter stopp.
Allt överskott går till Rotarys mest angelägna projekt: End Polio Now.

Beställ här >>

"Together, we see a world where people unite and take action to create lasting change - across the globe, in our communities and ourselves"

Rotary International Vision Statement