Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

ROTARY EN DEL AV SAMHÄLLET

Välkommen till Rotary Distrikt 2360
Vårt distrikt består av ett 60-tal Rotaryklubbar med cirka 3000 medlemmar runt om i Västsverige. Distriktet som leds av en styrelse, driver olika projekt inom bl.a. Rotary ungdom, Rotary Doctors, Rotary Friendship Excange och delar även ut projektbidrag från Rotary Foundation. Förutom detta är distriktet en sammanhållande organisation för klubbarna med ansvar för årligt guvernörsbesök hos alla klubbar, utbildning av inkommande klubbpresidenter, distriktets årsmöte samt den årliga distriktskonferensen

Välkommen att delta i vår trevliga organisation, som föreläsare, gäst eller medlem.

NYHETER

Köp Rotaryhjulet i choklad!
Sprid världens bästa hjul till nära och kära, till kusiner, grannar och arbetskamrater.
Ge som gåva till föredragshållare eller vid födelsedagsuppvaktning. Det är bara fantasin som sätter stopp.
Allt överskott går till Rotarys mest angelägna projekt: End Polio Now.

Mer information om hur du beställer hittar du här >>

RLI - Rotary Leadership Institute
D2360 startar sin första RLI-utbildning med 15 deltagare vid tre kurstillfällen på Hotel Opera i Göteborg.
Första modulen är den 9 nov 2019. Modul 2 och 3 hålls två lördagar i feb. resp. mars.
Alla dessa tre kurstillfällen är heldagskurser. Anmälningar till kursen skickas till rli2360@rotary.se
Informationsblad RLI >>
Läs mer om RLI här >>

AKTUELLT I DISTRIKTET

DISTRIKTSKONFERENS, 19 oktober, kl 9-17
Högskolan Väst,
Gustava Melins gata 2, Trollhättan
Bankett, kl 19-
Scandic Swania,
Storgatan 47-49, 461 30 Trollhättan

Inbjudan >>
Anmäl dig här >>

ÅRSMÖTE, 20 oktober, Kl. 10-12
Frukost serveras från kl 9 (kostnadsfritt)

Scandic Swania, Storgatan 47-49, 461 30 Trollhättan

Information om årsmötet >>​​​​​​​
Anmälan >>
Årsmöteshandlingar >>

Rotary Önskekonsert, 16 november
kl 15, Varbergs kyrka.

Rotary Varberg och Svenska Kyrkan i Varberg bjuder in till Önskekonsert som
Lina Brustad önskat. Lina är Kanslichef på Anhörigas Riksförbund i Varberg.  Repertoaren är rikt varierad: Bach, Tim Rice, Mozart, Kent, Schubert, Taube, Duran Duran, Pärt m fl.

Information om projektet och sponsring >>

ROTARY PÅ BÅTMÄSSAN
1-9 februari 2020

PETS,  7 mars 2020, Kl 8:30-16:30
President Elect Training Seminar

Plats: Hällsnäs, Långenäs, 435 35 Mölnlycke

Tag chansen att som medlem få veta mer om
Rotary och om styrelsearbetet i din klubb.
Obligatoriskt för inkommande presidenter.

Mer information och program >>
Anmäl dig här >>

"Together, we see a world where people unite and take action to create lasting change - across the globe, in our communities and ourselves"

Rotary International Vision Statement