Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

ROTARY EN DEL AV SAMHÄLLET

Välkommen till Rotary Distrikt 2360
Vårt distrikt består av ett 60-tal Rotaryklubbar med cirka 3000 medlemmar runt om i Västsverige. Distriktet som leds av en styrelse, driver olika projekt inom bl.a. Rotary ungdom, Rotary Doctors, Rotary Friendship Excange och delar även ut projektbidrag från Rotary Foundation. Förutom detta är distriktet en sammanhållande organisation för klubbarna med ansvar för årligt guvernörsbesök hos alla klubbar, utbildning av inkommande klubbpresidenter, distriktets årsmöte samt den årliga distriktskonferensen

Välkommen att delta i vår trevliga organisation, som föreläsare, gäst eller medlem.

NYHETER

RLI - Rotary Leadership Institute
D2360 startar sin första RLI-utbildning med 15 deltagare vid tre kurstillfällen på Hotel Opera i Göteborg.
Första modulen är den 9 nov 2019. Modul 2 och 3 hålls två lördagar i feb. resp. mars.
Alla dessa tre kurstillfällen är heldagskurser.
Anmälningar till kursen skickas till rli2360@rotary.se

Köp Rotaryhjulet i choklad!
Sprid världens bästa hjul till nära och kära, till kusiner, grannar och arbetskamrater.
Ge som gåva till föredragshållare eller vid födelsedagsuppvaktning. Det är bara fantasin som sätter stopp.
Allt överskott går till Rotarys mest angelägna projekt: End Polio Now.

Mer information om hur du beställer hittar du här >>

AKTUELLT I DISTRIKTET

Välgörenhetskonsert, 12 oktober

Barockakademin kommer tillbaka!
Den 12 oktober arrangerar Landvetter-Råda Rotaryklubb återigen en välgörenhetskonsert i samarbete med Barockakademin Göteborgs Symfoniker.
Intäkterna går oavkortat till Majblomman.

Boka din biljett på tickster.com
Biljettpris: 250 kr

DISTRIKTSKONFERENS, 19 oktober, kl 9-17
Högskolan Väst,